Kr. Himmelfartsdag med højt til loftet

Vi håbede på opholdsvejr, da vi i sidste uge fandt på at fejre Kr. Himmelfartsgudstjenesten under Vor Herres åbne himmel. De første regndryp kom da også først, da vi havde stillet op og gjort klar til gudstjenesten på en smuk plet på kirkegården. Vi rykkede bare tæt sammen i kapellet, og således kunne vi sammen synge de smukke sommersalmer, som bærer så meget håb og poesi i sig. Nikolaj prædikede over ”det synlige- og det usynlige”, og vi fik også lidt anekdoter med fra livet som præst ved Polarcirklen. Efter Gudstjenesten hyggede vi os over lidt tapas i Sognehuset.

Tak til jer alle for en anderledes og fællesskabsopbyggende Kr. Himmelfartsdag.

Christina Bernstein

Velkommen til Roholte.

Nikolaj kan kontaktes på tlf. 31687470 eller mail nikolajsteen@hotmail.com  fridag mandag

Nikolaj har sendt lidt om sig selv.

Jeg hedder Nikolaj Steen, men jeg har intet at gøre med musikkeren af samme navn. Jeg kommer dog selv med en musisk baggrund, men jeg har ikke spillet meget de sidste mange år. Jeg er Cand. teol. fra Københavns Universitet.

Jeg har været præst i både Norge og Tyskland, nærmere Sydslesvig under DSUK.

Jeg har en bred erfaring og en stor interesse for ungdomsarbejde. Jeg har hund, så folk kommer nok til at se mig i gadebilledet, når jeg er ude at lufte hende.

Jeg vikarier for tiden i Roskilde Stift, hvor jeg bl.a. har været på Stevns og i Stege, hvilket jeg har været meget glad for.

Jeg bor i Valby og har to døtre på henholdsvis 22 og 15 år.

Jeg glæder mig til at lære jer at kende, selv om det er på lånt tid.

Mere om Nikolaj i linket

Nikolaj Steen og Jana